Onze werkwijze

Activiteiten

Onze kinderdagverblijf werkt met horizontale groepen, dit houdt in dat uw kind speelt en groeit met kinderen in dezelfde leeftijdsfase. Onze buitenschoolse opvang werkt met een verticale groep, dit houdt in dat verschillende leeftijdsgroepen bij elkaar zitten. De ruimtes zijn ingedeeld in verschillende hoeken zoals een bouw-, poppen-, en/of verkleedhoek. Voor elke leeftijd is veel speelmateriaal aanwezig. Daarnaast knutselen, lezen of zingen de kinderen veel. We maken leuke uitstapjes en spelen vaak buiten. Ook organiseren we leuke sportieve activiteiten zoals de Koningsspelen en de peuterdriedaagse.

Een veilig gevoel

Het kinderdagverblijf is er voor kinderen vanaf 6 weken tot het moment dat ze naar de basisschool gaan. De buitenschoolse opvang is er voor kinderen die naar de basisschool gaan tot het moment dat ze naar de basisschool gaan tot het moment dat ze naar de middelbare school gaan. Elke locatie heeft zo haar eigen karakter en specifieke kenmerken. Alle locaties bieden hoogwaardige opvang waarin veel aandacht is voor zowel de verzorging van de jonge kinderen als voor de ontwikkeling op sociaal-emotioneel, cognitief en motorisch vlak.

Kinderopvang De Boefjes

Dierenselaan 24
2573 KH Den Haag
LRK-nummer: 133310802

BSO De Boefjes

Apeldoornselaan 113
2573 LE Den Haag
LRK-nummer: 137705037

Openingstijden

Elke werkdag geopend van
07.30u tot 18.00u

Telefoon: 070 - 369 81 81

Werken bij de Boefjes?

Op dit moment hebben we
de volgende vacatures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Stuur een e-mail