Over De Boefjes

Onze visie

De Boefjes levert creatieve oplossingen door meer dan gemiddeld te presteren en moreel verantwoord te handelen. We zijn vernieuwend en durven met afstand naar ons eigen organisatie te kijken.

Onze missie

Wij willen dat onze voorziening onderdeel is van een buurtnetwerk, gericht op: opvang, ontzorging, ontmoeting, onderwijs, ontspanning en opvoedingsondersteuning.

Ons beleid

De Boefjes kinderen zijn bij ons in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde omgeving, waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt.

Werken aan kwaliteit

Werken aan kwaliteit

Bij Kinderdagopvang De Boefjes zijn we continu op zoek naar nieuwe inzichten, daarom werken we graag samen met de beste experts in ons vakgebied. Door open te staan voor hun inzichten kunnen we de kwaliteit van onze opvang steeds weer verbeteren door duidelijke afspraken te maken en richting te kiezen.

Ons team van kwaliteitsmedewerkers houdt zich bezig met maken en vastleggen van de afspraken en procedures. Bijvoorbeeld over gezondheid, veiligheid maar ook over eten en drinken. Zo is voor de medewerkers duidelijk hoe ze moeten werken én weten ouders waar ze aan toe zijn.

Wettelijke vereisten

Wettelijke vereisten

Er zijn ook en aantal wettelijke vereisten waaraan voldaan moet worden, zoals de Wet Kinderopvang. Deze wet stelt als eis dat de kinderopvang een risico-inventarisatie met betrekking tot veiligheid én gezondheid uitvoert en inzicht geeft in onze veiligheids- en gezondheidsbeleid aan de hand van een verslag.

Kinderopvang De Boefjes

Dierenselaan 24
2573 KH Den Haag
LRK-nummer: 133310802

BSO De Boefjes

Apeldoornselaan 113
2573 LE Den Haag
LRK-nummer: 137705037

Openingstijden

Elke werkdag geopend van
07.30u tot 18.00u

Telefoon: 070 - 369 81 81

Werken bij de Boefjes?

Op dit moment hebben we
de volgende vacatures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Stuur een e-mail